Ā LA CARTE

A1. Fläskschnitzel på Wienervis.................. 110:-
      Med ärtor, citron, kapris, ansjovisfilé,
      stekt potatis och brunsås

A2. Svensk biffstek................................... 125:-
      Med stekt lök, kokt potatis och brunsås´

A3. Fläskfilé Africana................................. 110:-
      Med knaperstekt bacon, banan,
      jordnötter, ris och currysås

A4. Oxfilé Provenįale................................. 189:-
      Serveras med råstekt potatis,
      vitlökssmör och champinjoner

A5. Plankstek............................................ 179:-
      Oxfile som bankas lätt och halstras.
      Lägges på ekplanka med
      duschesspotatis, bearnaise- och pepparsås

A6. Stekt Rödspättafilé............................ 125:-
      Serveras med smörstekta champinjoner
      och kokt potatis

A7. Pepparstek......................................... 179:-
      Serveras med valfri potatis och pepparsås

A8. Entrecôte........................................... 125:-
      Serveras med valfri potatis
      och bearnaisesås

A9. Filét Black & White.............................. 165:-
      Medaljonger av ox- och fläskfilé.
      Serveras med brunsås och
      bearnaisesås och valfri potatis

A10. Lövbiff.............................................. 125:-
        Med aromsmör och valfri potatis

A11. Oxfilépasta.......................................... 105:-
        Med mild pepparsås

A12. Filét Mignon........................................ 115:-
       
Fläskfilé med bearnaisesås och valfri potatis

        Valfri potatis; kokt eller stekt potatis,
        klyftpotatis eller pommes frites

EUROPEISKA FÖRRÄTTER

1. Räkcocktail.......................................48:-

2. Skagentoast.....................................49:-

SMÅRÄTTER

B1. Toast Crocue Monsieur....................50:-
      Med skinka, tomat och ost

B2. Toast Charlie Brown........................55:-
      Med gräddstuvade champinjoner
      och knaperstekt bacon

Startsida
Menyer