Ā LA CARTE
A1. Fläskschnitzel på Wienervis.................. 110:- Med ärtor, citron, kapris, ansjovisfilé, stekt potatis och brunsås
A2. Svensk biffstek................................... 125:- Med stekt lök, kokt potatis och brunsås´
A3. Fläskfilé Africana................................. 110:- Med knaperstekt bacon, banan, jordnötter, ris och currysås
A4. Oxfilé Provenįale................................. 189:- Serveras med råstekt potatis, vitlökssmör och champinjoner
A5. Plankstek............................................ 179:- Oxfile som bankas lätt och halstras. Lägges på ekplanka med duschesspotatis, bearnaise- och pepparsås
A6. Stekt Rödspättafilé............................ 125:- Serveras med smörstekta champinjoner och kokt potatis
A7. Pepparstek......................................... 179:- Serveras med valfri potatis och pepparsås
A8. Entrecôte........................................... 125:- Serveras med valfri potatis och bearnaisesås
A9. Filét Black & White.............................. 165:- Medaljonger av ox- och fläskfilé. Serveras med brunsås och bearnaisesås och valfri potatis
A10. Lövbiff.............................................. 125:- Med aromsmör och valfri potatis
A11. Oxfilépasta.......................................... 105:- Med mild pepparsås
A12. Filét Mignon........................................ 115:- Fläskfilé med bearnaisesås och valfri potatis
Valfri potatis; kokt eller stekt potatis, klyftpotatis eller pommes frites |