Lunchmeny

Lunchmeny


Vecka 18


Sallad, bröd, dryck, kaffe och kaka ingår 118:-

Lunchkort (10 st.) 1050:-

Serveras måndag till fredag kl. 11:00 – 16:00




Måndag

A Hemlagade köttbullar med gräddsås, lingon och hemlagat mos

B Isterband med rödbetor och purjolöksstuvad potatis

C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris

D Wokad kyckling och grönsaker i sataysås (stark) med ris

F Två små rätter i sötsur eller currysås( C + D ) med ris



Tisdag


A Stekt fläsk med: raggmunk och lingon eller löksås och potatis

B Pocherad lax med limesås och potatis

C Friterad kyckling i sötsur- eller currysås med ris

D Wokad biff och grönsaker i currysås med ris

F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris



Onsdag


FÖRSTAMAJ



INGENLUNCH



ÖPPETFRÅN KL. 13.00



Torsdag


A Kålpudding med brunsås, lingon och potatis

B Ärtsoppa och pannkakor med hallonsylt och vispad grädde

C Friterad kyckling i sötsur- eller currysås med ris

D Wokad biff, bambuskott och purjolök med ris

E Spaghetti carbonara i parmesanost

F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris


Fredag


A Fläskschnitzel med brunsås, ärtor och stekt potatis

B Pasta med biff, paprika och lök i gorgonzolasås

C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris

D Wokad kyckling och grönsaker stark chilisås med ris

F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris




VEGETARISK


 Currystekt ris med ägg, grönsaker och cashewnötter (stark)


Wokade blandade grönsaker med tofu och cashewnötter serveras med ris


Stekta nudlar med grönsaker, ägg och cashewnötter



DAGENS SALLAD

(sallad, rödlök, paprika, tomat, gurka)


Räksallad med handskalade räkor och ägg

Tonfisksallad med ägg

Kycklingsallad med hemlagad kyckling i strimlor

Ost och skinksallad med västerviksost och rökt skinka



Lunch för avhämtning 105:-

Inkl en burk sallad



Meddela gärna personalen vid eventuella allergier.