Måndag
A Hemlagade köttbullar med gräddsås, lingon och hemlagat mos
B Isterband med rödbetor och purjolöksstuvad potatis
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker i sataysås (stark) med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås( C + D ) med ris
Tisdag
A Stekt fläsk med: raggmunk och lingon eller löksås och potatis
B Pocherad lax med limesås och potatis
C Friterad kyckling i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker i currysås med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Onsdag
FÖRSTAMAJ
INGENLUNCH
ÖPPETFRÅN KL. 13.00
Torsdag
A Kålpudding med brunsås, lingon och potatis
B Ärtsoppa och pannkakor med hallonsylt och vispad grädde
C Friterad kyckling i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff, bambuskott och purjolök med ris
E Spaghetti carbonara i parmesanost
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Fredag
A Fläskschnitzel med brunsås, ärtor och stekt potatis
B Pasta med biff, paprika och lök i gorgonzolasås
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker stark chilisås med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Currystekt ris med ägg, grönsaker och cashewnötter (stark)
Wokade blandade grönsaker med tofu och cashewnötter serveras med ris
Stekta nudlar med grönsaker, ägg och cashewnötter
(sallad, rödlök, paprika, tomat, gurka)
Räksallad med handskalade räkor och ägg
Tonfisksallad med ägg
Kycklingsallad med hemlagad kyckling i strimlor
Ost och skinksallad med västerviksost och rökt skinka