Måndag
A Köttfärslimpa med gräddsås, lingon och potatis
B Korvstroganoff med ris
C Friterade räkor i sötsur eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker i sataysås (stark) med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Tisdag
A Stekt fläsk med raggmunk och lingon eller löksås och potatis
B Husets fiskgryta med ris
C Friterad kyckling i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Onsdag
A Fläskschnitzel med ärtor, brunsås och stekt potatis
B Pocherad fiskfilé med vitvinssås och hemlagat mos
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och bambuskott med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Torsdag
FÖRSTA MAJ
INGEN LUNCH
ÖPPET KL. 13:00 – 20:30
Fredag
A Biffsstek med stekt lök, brunsås och stekt potatis
B Spaghetti Carbonara med parmesanost
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker i szechuansås (stark) med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Currystekt ris med ägg, grönsaker och cashewnötter (stark)
Wokade blandade grönsaker med tofu och cashewnötter serveras med ris
Stekta nudlar med grönsaker, ägg och cashewnötter
(sallad, rödlök, paprika, tomat, gurka)
Räksallad med handskalade räkor och ägg
Tonfisksallad med ägg
Kycklingsallad med grillad kyckling i strimlor
Ost och skinksallad med västerviksost och rökt skinka