Måndag
A Wallenbergare på kalvfärs med skirat smör, ärtor, lingon och hemlagat mos
B Stekt falukorv med stuvade makaroner
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås( C + D ) med ris
Tisdag
A Stekt fläsk med: raggmunk och lingon eller bruna bönor eller löksås och potatis
B Pocherad fiskfilé med dillsås och potatis
C Friterad kyckling i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker i ostronsås med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Onsdag
A Flygande Jakob (kyckling, bacon, champinjoner, jordnötter) med ris
B Panerad fiskfilé med dansk remouladsås och potatis
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad fläskfilé och grönsaker i szechuansås (stark) med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Torsdag
A Skånsk kalops med rödbetor och potatis
B Ärtsoppa och pannkakor med hallonsylt och vispad grädde
C Friterad fiskfilé i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker i szechuansås (stark) med ris
E Pasta med kyckling och soltorkade tomater i ostsås
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Fredag
A Sirloinsteak (kalvryggbiff) med rödvinssås och stekt potatis
B Spaghetti med köttfärssås och riven ost
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling och grönsaker i kokosmjölk (stark) med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Currystekt ris med ägg, grönsaker och cashewnötter (stark)
Wokade blandade grönsaker med tofu och cashewnötter serveras med ris
Stekta nudlar med grönsaker, ägg och cashewnötter
(sallad, rödlök, paprika, tomat, gurka)
Räksallad med handskalade räkor och ägg
Tonfisksallad med ägg
Kycklingsallad med hemlagad kyckling i strimlor
Ost och skinksallad med västerviksost och rökt skinka