Måndag
A Persiljejärpar med gräddsås, lingon och potatis
B Senapspanerad falukorv med bostongurka, rostad lök och hemlagat mos
C Friterad kyckling i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker i sataysås (stark) med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Tisdag
A Stekt fläsk med raggmunk och lingon eller löksås och potatis
B Pocherad fiskfilé med ägg och persiljesås samt potatis
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling, bambuskott och morötter med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Onsdag
A Helstekt kotlettrad med dragonsås, rostade grönsaker och potatis
B Panerad fiskfilé med remouladsås och potatis
C Friterad kyckling i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad biff och grönsaker i szechuansås (stark) med ris
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Torsdag
A Fransk biffgryta (syltlök, bacon, champinjoner, rödvin) med ris
B Ärtsoppa och pannkakor med hallonsylt och vispad grädde
C Friterad fiskfilé i sötsur- eller currysås med ris
D Wokad kyckling ,ananas och vattenkastanjer i sötsursås med ris
E Pasta med skinka och broccoli i ostsås
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Fredag
A Fillet Black&White (ryggbiff&fläskfilé) med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis
B Chili con carne med ris
C Friterade räkor i sötsur- eller currysås med ris
D Stekta nudlar medkyckling, ägg och grönsaker
F Två små rätter i sötsur eller currysås ( C + D ) med ris
Currystekt ris med ägg, grönsaker och cashewnötter (stark)
Wokade blandade grönsaker med tofu och cashewnötter serveras med ris
Stekta nudlar med grönsaker, ägg och cashewnötter
(sallad, rödlök, paprika, tomat, gurka)
Räksallad med handskalade räkor och ägg
Tonfisksallad med ägg
Kycklingsallad med grillad kyckling i strimlor
Ost och skinksallad med västerviksost och rökt skinka